Trustpilot

Left Banner

Christina Lundsteen | Køb Christina Lundsteen puder til din indretning

Christina Lundsteen

Christina Lundsteen tekstiler er smukke og farverige, og hendes udvalg af blandt andet puder kan altid sætte et helt unikt touch på tilværelsen. Hendes kollektioner er altid overraskende - af og til rykker hun ved grænserne, men frem for alt er hendes designs altid elegante. Og er det netop det, du er på udkig efter i de tekstiler, du pynter dit hjem med? Så er produkterne fra Christina Lundsteen lige noget for dig. Gå på opdagelse blandt det store udvalg her på siden med det samme – du finder med sikkerhed puden fra dine drømme!

Aktive filtre

 • Christina Lundsteen - Anneli...

  Pris 899,00 kr.

  Et meget lækkert grafisk mønster, på denne lækre, bløde pude, designet af Christina Lundsteen, sat op i en smuk Karamel/beige farvekombination, der bare giver puden et helt unikt udtryk. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

 • Christina Lundsteen - Anneli...

  Pris 899,00 kr.

  Et meget lækkert grafisk mønster, på denne lækre, bløde pude, designet af Christina Lundsteen, sat op i en smuk Karamel/beige farvekombination, der bare giver puden et helt unikt udtryk. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

 • Christina Lundsteen - Suki 40x40...

  Pris 649,00 kr.

  Denne karamel og beigefarvede pude i flot grafisk mønster, er designet af Christina Lundsteen, og i lækker blød velour. farver. Puden giver en helt unik styling og hjemlig atmosfære til enhver stol eller sofa. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

 • Christina Lundsteen - Stripe...

  Pris 899,00 kr.

  Den smukkeste stribede pude designet af Christina Lundsteen, i lækker blød velour kvalitetog brede striber i caramel og rosa farver. Puden giver en helt unik styling og hjemlig atmosfære til enhver stol eller sofa. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

 • Christina Lundsteen - Suki 40x40...

  Pris 749,00 kr.

  Den multifarvede pude i flot grafisk mønster, designet af Christina Lundsteen, er i lækker blød velour og farver der harmonerer helt fantastisk. Puden giver en helt unik styling og hjemlig atmosfære til enhver stol eller sofa. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

 • Christina Lundsteen - Nova 50x50...

  Pris 1.099,00 kr.

  Den ligner næsten et puslespil, denne smukke velour pude designet af Christina Lundsteen. Den kommer i de smukkeste nuancer mixed med en rolig lys baggrund. Puden giver en helt unik styling og hjemlig atmosfære til enhver stol eller sofa. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

 • Christina Lundsteen - Stripe...

  Pris 899,00 kr.

  Den smukkeste stribede pude designet af Christina Lundsteen, i lækker blød velour kvalitetog brede striber i rosa og blå. Puden giver en helt unik styling og hjemlig atmosfære til enhver stol eller sofa. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

 • Christina Lundsteen - Mira 55x55...

  Pris 1.249,00 kr.

  Den multifarvede pude designet af Christina Lundsteen i lækker blød velour kan bare noget helt særligt, farverne harmonere super smukt og det lette grafiske mønster gør det let for øjet bare at blive draget til den. Puden giver en helt unik styling og hjemlig atmosfære til enhver stol eller sofa. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

 • Christina Lundsteen - Abigail...

  Pris 899,00 kr.

  Christina Lundsteen har her designet en virkelig smuk 2 farvet pude, i et blødt grafisk mønster i 2 farver. Blush og golden olive. Puden giver en helt unik styling og hjemlig atmosfære til enhver stol eller sofa. Alle Christinas puder har hun selv designet i møstre og farverne er nøje udvalgte, de kan derfor mixes på kryds og tværs, men er også smukke i alt sin enkelthed.

Bag om brandet: Christina Lundsteen

Christina Lundsteen er en dansk tekstildesigner med en helt unik sans for farver. Hun ønsker, at du skal fylde dit hjem med farver du holder af og som gør dig glad. Hendes kollektioner udfordrer måden at mixe farver og mønstre, som kan være med til at skabe et hjemligt miljø for dig og din familie. Og lyder det som netop noget for dig? Så kan du lige her købe de helt perfekte Christina Lundsteen puder til seng og sofa.

Christina Lundsteen har en baggrund i den danske tekstil branche, og hun har øje for detaljer og en stor kærlighed til håndværk og traditionelle teknikker. Alle designs er nøje overvejet og håndlavet i Danmark, mens alle kvaliteter er fundet i Europa og hver pude har et dyrevenligt og antibakterielt dunfyld. Kvaliteten af puder fra Christina Lundsteen er i særklasse, hun færdiggør stadig hver eneste pude selv og sikrer at alt er perfekt. 

Fuldend din indretning med Christina Lundsteen puder

Er du således på udkig efter den helt perfekte Christina Lundsteen pude? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vores udvalg online byder på puder til enhver smag. Du kan vælge imellem flere forskellige farver, mønstre og størrelser. Vælg netop den pude, der kan fuldende din boligindretning eller vælg en pude, der kan være Pioneer for din nye stil. Mulighederne med Christina Lundsteen er nærmest uendelig, så slip fantasien løs og indret dit hjem lige efter dine drømme.

Stort udvalg af Christina Lundsteen puder hos Andaddit.dk

Her hos Andaddit.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af puder fra det anerkendte brand, Christina Lundsteen. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten godt garantere, at du blandt udvalget finder netop den pude, som du har gået og drømt om til din boligindretning. Og det gælder altså uanset, om du er til den vilde og spraglede stil eller den simple og afdæmpede stil – vi har lige det, du søger. Og vælger du desuden at købe dine puder her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at indrette dit hjem præcis, som du ønsker, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg med det samme og find alle dine Christina Lundsteen favoritter.

Fornem service og lynhurtig levering

Hos Andaddit.dk bestræber vi os på at skabe et univers online, der kan inspirere dig til at skabe din boligindretning. Vi har fokus på en anderledes og personlig indretningsstil, hvor tidens trends indenfor boligartikler mixes med unika kunstprodukter fra små danske og udenlandske upcoming kunstnere.

Det er et univers, der er legende og farverigt og fyldt med produkter, du kommer til at elske for evigt. Vi bestræber os desuden på altid at levere en kundeservice, der er over det sædvanlige. Det betyder, at vi altid står klar med gode råd og vejledning til, hvordan du på bedst mulig vis gennemfører din boligindretning. Giv os et kald på 51 51 15 87 eller skriv en mail til os på info@andaddit.dk. Vi modtager alle spørgsmål med et smil og vi glæder os til at høre fra dig!