Trustpilot

Atelier 095

Et univers der byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra kunstnerens eget liv og verdens konstante forandring. 

Det siger kunstneren om sig selv:
Jeg har malet fast siden 2019, hvor jeg fandt penslerne frem igen, efter 12 års pause. Da jeg var yngre, gik jeg ugentlig på kunstskole, og jeg sad ofte, som den introverte type, med blikket rettet mod lærredet eller papiret og kunne fordybe mig i flere timer.
I mine teenageår lagde jeg penslerne og malingen på hylden, og prøvede at bevæge mig ud af min comfort zone og presse mig selv ned i de forventede kasser og bokse – uden held. 
I foråret 2019 blev jeg udredt, og fik diagnosen Bipolar Type II, som skulle vise sig at ændre hele min verdensforståelse og mit syn på mig selv. Et par måneder efter min udredning gik jeg op på mit loft for at hente det staffeli, som, heldigvis, har flyttet med mig rundt de sidste mange år. Jeg havde lidt akrylmaling og nogle gamle pensler, og begyndte at skitse, tegne og male de tanker, ideer og følelser, som piblede frem. Siden da har jeg ikke sluppet det.
Mit univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra mit eget liv og verdens konstante forandring. 
 • Atelier 095 - Fill out A3

  Pris 450,00 kr.

  Fill out er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Værket er malet i de skønneste farver, og motivet er både skævt og humoristisk. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Kunstplakaten har under værket info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelier. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Reborn 50x70

  Pris 479,00 kr.

  The Reborn er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Det enkle udtryk og de smukke stærke farver i trykket, gør det flot, at hænge det som en del af en plakatvæg eller for sig selv til at skabe noget liv i rummet. Under værket er der info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelierTrykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Blues A3

  Pris 450,00 kr.

  The Blues er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Kunstplakaten har under værket info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelier. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Blues 50x70

  Pris 479,00 kr.

  The Blues er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. De dybe grønne toner kommer smukt frem i trykket, hvilket gør det flot at hænge som en del af en plakatvæg eller for sig selv til at skabe noget liv i rummet. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.