Trustpilot

Left Banner

Tina Marie Keramik | Bredt udvalg af keramik fra Tina Marie her

Clay by Tina Marie

Hos & Add It tilbyder vi unikt og moderne interiør. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Tina Marie, og mangler du derfor noget flot keramik til pynt eller hverdagsbrug? Så er du kommet til det helt rette sted. Keramik er næsten essentielt i ethvert hjem, hvis man eksempelvis kan lide en kop kaffe eller varm kakao. Desuden kan keramik også være meget mere end det, og derfor finder du også skåle, lysestager og meget mere fra Tina Marie, som blot kan stå og pynte i en vindueskarm, på en kommode eller et helt tredje sted.

Aktive filtre

Unik og farverig Tina Marie keramik

Hvis du er vild med farver eller ønsker at tilføje noget kulør i din keramik, så bør du tage et kig på de mange designs fra Tina Marie. Hvert materiale, farve, glasur og teknik er omhyggeligt udviklet for at understrege hinanden. Alle processer udføres i hånden, hvilket giver variationer til hvert stykke. Alle stykker er lavet i stentøj, smidt på pottehjulet og alle er glaseret i hånden i glasurer udviklet af Tina Marie selv. Du vil finde små ufuldkommenheder og mærker, som fortæller om skabelsesprocessen, der bidrager til formernes unikke skønhed, og som er en del af karakteren af det enkelte håndlavede stykke. Derfor kan du altså sagtens tilføje flere sæt af tallerkener og krus, men du vil altid kunne se forskellige detaljer på hvert enkelt stykke. De vil aldrig være ens, og dette er også en kæmpe charme. Du får altså noget helt unikt keramik i højeste kvalitet og designs, der er garanteret at passe ind i dit hjem. 

Tina Marie Copenhagen Ceramics – håndlavet keramik

Tina Marie CPH har en baggrund i tekstilbranchen, hvor hun som ejer af eget brand, har beskæftiget sig med tekstil og grafisk design. Denne erfaring bruger hun, når hun tænker former og tekstur i arbejdet med keramikken på trods af, at hun udelukkende arbejder ud fra intuition og aldrig bruger skitser. Det er kun hende, hendes idéer og en klump ler. I skabelsen af keramiske stykker er målet at udvikle en blanding af materialer og overflader, der giver den mest sensuelle oplevelse. Skraverede farvekombinationer og levende overflader spiller den vigtigste rolle hos hende, hvilket kan ses på de flotte produkter. 

Stort udvalg af produkter fra Tina Marie

Hos & Add It er der garanti for, at du finder lige præcis det produkt fra Tina Marie, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både skåle, tallerkener, krus, lysestager og meget mere. Det er altså ligegyldigt, om du mangler noget funktionelt eller blot en fin pyntegenstand i dit hjem. Du kan finde lidt af hvert her. Produkterne er skabt i det fineste materiale, således du har mulighed for at få glæde af det i meget lang tid. De lyserøde designs gør det utrolig indbydende og giver en dejlig og hyggelig stemning, og netop derfor er disse produkter også den perfekte gave til en, du holder af. Et produkt fra Tina Marie er den perfekte indflyttergave, som enhver kan få glæde og gavn af.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde unikt og moderne interiør har vi hos & Add It også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du også læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning og returnering samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.