Trustpilot

HABIBA

HABIBA

Left Banner

HABIBA | Køb HABIBA hos Andaddit.dk - fri fragt over 249,-

HABIBA

Hos & Add It tilbyder vi interiør til det moderne hjem. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Habiba, og mangler du derfor en flot og farverig pyntepude eller en ny og moderne toilettaske? Så er du kommet til det helt rette sted. Alle produkter fra Habiba er velkendt ved de spraglende farver og flotte mønstre, som gør dem yderst unikke og skaber et blikfang af højeste klasse. Med Habiba kan du bryde rammerne og sætte et unikt præg på personligheden i dit hjem

Aktive filtre

Habiba – glade farver til hverdagen

Den skandinaviske stil er tit præget af enkle farver og simple men unikke designs. Du kan derfor med stor fordel bryde den trivielle stil med nogle produkter fra Habiba. Smid eksempelvis en lækker pude i lilla eller gul i sofaen eller stolen, som derved skaber en glædelig og hyggelig følelse. Du kan også have din flotte Habiba makeuptaske stående fremme på toilettet, som også kan være med til at skabe blikfang og sætte et personligt præg på dit badeværelse. Skal der ske noget nyt på pigeværelset, så er disse produkter også det helt rigtige valg. Det er nemlig produkter, som kan fungere for alle aldre og alle steder i hjemmet. Enhver pige eller kvinde har behov for en toilettaske, og hvorfor så ikke vælge en Habiba toilettaske, som man lægger mærke til?

Dansk design og kærlighed

Habiba er et spændende dansk brand, og bag navnet står parret Katrine Green og Mette Flintholm, som har arbejdet sammen som kreativ duo i mere end 20 år. Navnet Habiba betyder ”min kærlighed”, og det er navnet på et interiørunivers med print, mønstre og masser af farver. De er kendetegnet for produkter, som man kun kan blive i godt humør af at kigge på – de er legesyge og farverige. Habiba dukker op to gange om året i nye mønstre og farver, som altid kan kombineres med det eksisterende i en smuk harmoni af nuancer.

Sæt farver på indretningen

Hos & Add It er der garanti for, at du finder lige præcis de produkter fra Habiba, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på Habiba puder og toilettasker i både brun, lilla, lyserød og med striber, prikker og meget mere. Produkterne er også fremstillet af forskellige materialer såsom lækker velour eller økologisk bomuld. Uanset om du leder efter noget til at bryde din egen indretning, eller om du er på udkig efter noget til en ven, veninde, kollega, familiemedlem eller en helt anden, så kan du med stor fordel vælge et produkt fra Habiba. Det er nemlig den perfekte gaveidé til personen, der har alt, og som fortjener at blive forkælet med en unik gave. Produkterne fra Habiba er også i høj kvalitet, og derfor er du garanteret at få glæde af disse i meget lang tid. Tilføj nogle varme og friske farver hjemme hos dig på en simpel måde med de flotte produkter fra Habiba. Dine gæster vil med garanti lægge mærke til de nye detaljer i dit hjem.  

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde interiør til det moderne hjem har vi hos & Add It også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du også læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler om ombytning og returnering samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, som opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål