Trustpilot

Left Banner

Marie Hjorth

Marie Hjorth er autodidakt kunstner, og hendes billeder drejer sig ofte om eksistens, liv, en søgen efter det dybe og substansrige, lommefilosofi og kreativitet som livsvilkår. Hun foretrækker de dybe emner bearbejdet lettere humoristisk med et strejf af selvironi.

De seneste år har hun primært arbejdet på papir med akvarel, blæk, blyant og en smule akryl og oliepastel, men der eksperimenteres også på andre platforme med tekstiler, beklædningsdesign og -konstruktion, ord og tekster.

Marie arbejder kunstnerisk, fordi hun ikke kan lade være, men hun har også illustreret et par nodebøger og en lærebog og tager til tider også bestillingsopgaver ind.

Aktive filtre

 • Marie Hjorth Kunsttryk, "Bagtanker"

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt glat papir, der giver trykket en flot og klar overflade. Motivet er i grønne og blå nuancer og hvidt i baggrunden. Det illustrerer en pige bagfra på toppen af en jordklode. Motivet har Marie meget passende valgt at kalde "Bagtanker", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. Det giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed, hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et begrænset oplæg. 

 • Marie Hjorth Kunsttryk,...

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt glat papir, der giver trykket en flot og klar overflade. Motivet er i røde, gule og brungrå nuancer. Det illustrerer en pige med en større skygge ved sin side. Motivet har Marie meget passende valgt at kalde "Lyskrævende skygge", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. Det giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed, hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et begrænset oplæg. 

 • Marie Hjorth Kunsttryk, "Ovenfra...

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt glat papir, der giver trykket en flot og klar overflade. Motivet er i røde, gule og brungrå nuancer. Det illustrerer en tænkende pige på toppen af en bakke. Motivet har Marie meget passende valgt at kalde "Ovenfra overvejelser", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. Det giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed, hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et begrænset oplæg. 

 • Marie Hjorth Kunsttryk, "Stille...

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt glat papir, der giver trykket en flot og klar overflade. Motivet er i mærke blå og grønne nuancer, og illustrerer en tænkende pige som tegner ud i luften. Motivet har Marie meget passende valgt at kalde "Stille forvirret skabertrang", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. Det giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed, hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et begrænset oplæg. 

 • Marie Hjorth, "Tænke-time"

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt strykturpapir, der giver trykket rigtig meget dybde. Motivet i lækre brændte nuancer, af den tænkende dame på toppen af bakken, har Marie meget passende valgt at kalde "Tænke-time", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. motivet giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed. Det hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et limited oplæg af kun 10 tryk. 

 • Marie Hjorth, "Midtvejs-tænkning"

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt strykturpapir, der giver trykket rigtig meget dybde. Motivet i lækre brændte nuancer, af den krølhårede dame for enden af vejen, har Marie valgt at kalde "Midtvejs - tænkning", det er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer, og giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed. Det hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et limited oplæg af kun 10 tryk. 

 • Marie Hjorth, "Livets cirkus"

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt strykturpapir, der giver trykket rigtig meget dybde. Det seje motiv som giver en klar cirkus reference, har Marie også meget passende kaldt "Livets cirkus". Motivet er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer, og giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed. Det hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et limited oplæg af kun 10 tryk.