Trustpilot

Left Banner

Atelier 095

Aktive filtre

 • Atelier 095 - Fill out A3

  Pris 450,00 kr.

  Fill out er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Værket er malet i de skønneste farver, og motivet er både skævt og humoristisk. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Kunstplakaten har under værket info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelier. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Reborn 50x70

  Pris 479,00 kr.

  The Reborn er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Det enkle udtryk og de smukke stærke farver i trykket, gør det flot, at hænge det som en del af en plakatvæg eller for sig selv til at skabe noget liv i rummet. Under værket er der info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelierTrykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Blues A3

  Pris 450,00 kr.

  The Blues er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Kunstplakaten har under værket info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelier. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Blues 50x70

  Pris 479,00 kr.

  The Blues er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. De dybe grønne toner kommer smukt frem i trykket, hvilket gør det flot at hænge som en del af en plakatvæg eller for sig selv til at skabe noget liv i rummet. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.