Trustpilot

Left Banner

Unika kunst

Aktive filtre

 • Flow - Unika keramisk vase

  Pris 1.200,00 kr.

  Unik keramisk vase, i bløde organiske former og glasur i flot farvespil. Vasen er 100% håndlavet, modelleret op fra bunden lag for lag i blødt lavaler. Herefter brændt og glaseret i 4 lag glasur, der i den endelige brænding har blandet sig og skabt nuancer i de smukkeste blå og grønne toner. Vasen er glaseret indvendig og derved vandtæt. Den er utrolig fin med en enkelt eller flere blomsterstilke eller grene i, eller bare som den er, uden noget, skulpturel og se på.

  Her kan vi med garanti sige, at der ikke findes nogen magen til og der er derfor også kun denne ene på lager.

 • Unika Vase I stribet Glasering

  Pris 450,00 kr.

  Håndlavet keramisk vase med flot unikt udtryk. Vasen er modeleret i lavaler, hvorfra de små mørke prikker kommer fra. Vasen er glaseret i striber med pastel gul og lavendel glasur, der varierer smukt i nuancerne, og til tider fremstår transperent. Denne unika vase kan nemt kombineres med andre produkter, men hjælper til at skabe din helt egen personlige stil i indretningen. Vasen er vandtæt og kan bruge ude og inde, tåler dog ikke frost.

 • Unika gulvase/skulptur i...

  Pris 950,00 kr.

  Denne gulvase/skulptur er 100% håndlavet i lavaler. Den er modeleret op lag for lag, mens Trine som står bag Ceramic Studies, har arbejdet med de organiske former, udtryk og lerets tøretid. Det tager omkring 2 uger hvor der jævnligt arbejdes på et værk, efterfølgende bliver det brændt, så glaseret og brændt igen. Glasuren er lys lavendel og grundet lavaleretsstruktur, bliver glasuren delvis transperant og lava pletterne en smuk gylden brun farve. Vasen er hul og glasret indeni, den er vandtæt, kan stå ude og inde, men tåler ikke frost.

  NB. På unika kunst kan længere leveringstid forekomme og retunering er ikke muligt.