Trustpilot

Left Banner

Kunsttryk

Aktive filtre

 • Marie Hjorth Kunsttryk, "Bagtanker"

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt glat papir, der giver trykket en flot og klar overflade. Motivet er i grønne og blå nuancer og hvidt i baggrunden. Det illustrerer en pige bagfra på toppen af en jordklode. Motivet har Marie meget passende valgt at kalde "Bagtanker", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. Det giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed, hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et begrænset oplæg. 

 • Marie Hjorth Kunsttryk,...

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt glat papir, der giver trykket en flot og klar overflade. Motivet er i røde, gule og brungrå nuancer. Det illustrerer en pige med en større skygge ved sin side. Motivet har Marie meget passende valgt at kalde "Lyskrævende skygge", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. Det giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed, hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et begrænset oplæg. 

 • Marie Hjorth Kunsttryk, "Ovenfra...

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt glat papir, der giver trykket en flot og klar overflade. Motivet er i røde, gule og brungrå nuancer. Det illustrerer en tænkende pige på toppen af en bakke. Motivet har Marie meget passende valgt at kalde "Ovenfra overvejelser", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. Det giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed, hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et begrænset oplæg. 

 • Marie Hjorth Kunsttryk, "Stille...

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt glat papir, der giver trykket en flot og klar overflade. Motivet er i mærke blå og grønne nuancer, og illustrerer en tænkende pige som tegner ud i luften. Motivet har Marie meget passende valgt at kalde "Stille forvirret skabertrang", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. Det giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed, hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et begrænset oplæg. 

 • Atelier 095 - Fill out A3

  Pris 450,00 kr.

  Fill out er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Værket er malet i de skønneste farver, og motivet er både skævt og humoristisk. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Kunstplakaten har under værket info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelier. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Reborn 50x70

  Pris 479,00 kr.

  The Reborn er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Det enkle udtryk og de smukke stærke farver i trykket, gør det flot, at hænge det som en del af en plakatvæg eller for sig selv til at skabe noget liv i rummet. Under værket er der info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelierTrykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Blues A3

  Pris 450,00 kr.

  The Blues er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. Kunstplakaten har under værket info om titel, årstal, kunstner, lokation og atelier. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Atelier 095 - The Blues 50x70

  Pris 479,00 kr.

  The Blues er et kunsttryk i et begrænset oplæg, af orginalværket af samme titel af kunstneren Lærke-Maria Schmidt. Lærkes univers byder på farverige og fantasifulde udtryk, med inspiration fra eget liv. De dybe grønne toner kommer smukt frem i trykket, hvilket gør det flot at hænge som en del af en plakatvæg eller for sig selv til at skabe noget liv i rummet. Trykket er signeret og nummereret af kunstneren, trykt på mat kunsttrykpapir og produceret under miljøvenlige produktionsprocesser.

 • Marie Hjorth, "Tænke-time"

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt strykturpapir, der giver trykket rigtig meget dybde. Motivet i lækre brændte nuancer, af den tænkende dame på toppen af bakken, har Marie meget passende valgt at kalde "Tænke-time", og er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer. motivet giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed. Det hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et limited oplæg af kun 10 tryk. 

 • Marie Hjorth, "Midtvejs-tænkning"

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt strykturpapir, der giver trykket rigtig meget dybde. Motivet i lækre brændte nuancer, af den krølhårede dame for enden af vejen, har Marie valgt at kalde "Midtvejs - tænkning", det er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer, og giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed. Det hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et limited oplæg af kun 10 tryk. 

 • Marie Hjorth, "Livets cirkus"

  Pris 400,00 kr.

  Kunsttryk fra Marie Hjorth på eksklusivt kraftigt strykturpapir, der giver trykket rigtig meget dybde. Det seje motiv som giver en klar cirkus reference, har Marie også meget passende kaldt "Livets cirkus". Motivet er inspireret ud fra kunstnerens personlige liveserfaringer, og giver rigtig meget lyst til eftertænksomhed. Det hænger smukt for sig selv eller som en del af en flot plakatvæg. Trykket er signeret og nummeret i et limited oplæg af kun 10 tryk.